Yrittäjäesittely

Minulla on yli 25 vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä kunta- että pankkialalta. Tämän ansiosta voin olla avuksesi yrityksen toiminnan organisoinnissa, ihmisten ja myynnin johtamisessa ja kuinka kokonaisuus saadaan tukemaan kannattavaa kasvua.

Pankkialalla olen toiminut vuosien ajan yritysten neuvonnassa ja erilaisten rahoitusratkaisujen järjestämisessä yrityksille. Tästä kokemuksesta on hyötyä mm. yrityksen omistajanvaihdoksissa, investointien rahoitussuunnittelussa ja yrityksen talouden hallinnassa.

Työkokemustani on tukemassa erilaiset liiketalouden koulutukset: Tradenomi (YAMK), eMBA, MKT ja Kauppateknikon tutkinnot. Muita ammatillisia kursseja ovat sijoituspalvelututkinnot (APV1 ja APV2) ja Yritysasiakasjuridiikka. Lisäksi minulla on julkisen kaupanvahvistajan oikeudet kiinteistökauppoihin.

Viimeisen vuoden aikana olen suorittanut seuraavia toimeksiantoja:

  • rakennusinvestointiin liittyvien kokonaisuuksien hoitaminen: rahoitusneuvottelut pankkien ja ELY:n kanssa sekä niihin liittyvien asiakirjojen tuottaminen (liiketoimintasuunnitelma, talousennusteet, erilaiset luvat jne).
  • yritysten omistajanvaihdoksiin liittyviä arvonmäärityksiä ja rahoituksen suunnittelua ostajalle.
  • investointitukien hakemista ELY-keskukselta.
  • kasvuyrityksen talouden hallintaa.
  • taloushallinnon ajantasaistamisen ja tehostamisen konsultointia.
  • tietosuojaan (GDPR) liittyvien asiakirjojen tuottaminen asiakasyrityksille.

 

Lisätietoja

Yritysesittely

Olen perustanut NetPartner Oy:n tukemaan yrityksiä erilaisissa muutostilanteissa. Osan yrityksen palveluista tuotan itse, mutta toiminnan monipuolisuus perustuu laadukkaan kumppaniverkoston osaamiseen. Käytettävä palvelukokonaisuus räätälöidäänkin aina asiakasyrityksen tarpeen mukaan.

Ensimmäinen tapaaminen on aina asiakkaalle veloitukseton. Tapaamisessa kartoitan asiakkaan palvelutarpeen ja sen jälkeen teen asiakkaalle tarjouksen palvelun kustannuksista, sisällöstä ja aikataulusta.

Noudatan toiminnassani tarkoin tietosuojaa; jokaisen asiakasyrityksen kanssa solmitaan vaitiolositoumus ensimmäisen tapaamisen yhteydessä ja sähköisissä järjestelmissä käytetään suojattua sähköpostia ja tiedostoturvaa.

Lisäksi toiminta on vakuutettu tieto -ja yritysturvan osalta

 

Tietosuojaseloste_NetPartner Oy